Oppgrader din arbeidsplass

De fleste av oss tilbringer en tredjedel av livet på jobb, halvparten av våre våkne timer. Allikevel er det få som arbeidsplasser som er lagt opp for våre menneskelige behov.

Dette er mildt sagt merkelig, for med enkle grep kan vi skape et fysisk miljø og rutiner som gir oss mer overskudd, bedre helse og, som en følge av dette: Økt produktivitet, kreativitet, motivasjon og humør, viktige konkurransefortrinn i en verden der alle andre driver rovdrift på seg selv uten å ta vare på grunnbehov.

Vi forstår at vi må ta godt vare på veddeløpshester og toppidrettsutøvere, men ledere og ansatte selv i innovasjonsbedrifter må prestere på tross av sine forutsetninger. Vi har ikke kultur for å legge oddsene i vår egen favør.

Er du klar for å forandre dette?

Book en asessment, og jeg vil komme til deres lokaler, observere alt fra lys, ergonomi, arbeids-, pause- og spisevaner. Derifra kommer jeg med tiltak som vi blir enige om å implementere, belyser bakgrunnen og fordelene med disse og følger opp en uke senere.

Når resultatene begynner å bli merkbare kan vi gå dypere, det er bare deres vilje til å utvikle dere som bestemmer omfanget. Det er også mulig å booke sessions med enkelte ansatte som har egne utfordringer eller rett og slett er mer gira enn gjennomsnittet.

 

Bli en innovatør i bedriftskultur og få friskere, våknere og mer motiverte ansatte!