Bulletproof Kaffe

Fenomenet Bulletproof Kaffe startet da silicon valley-gründeren Dave Asprey reiste til Tibet I 2004 for å virkelig lære seg å meditere. De lange turene I den kalde, tynne fjelluften gjorde datanerden sliten og svimmel, og strabasene virket stadig mer overveldende. Så ble han servert tradisjonell Tibetansk té, som de blander med store mengder fersk-kinnet Yak-smør. Det smakte ikke så godt, men effekten var ulik noe han hadde opplevd.​

«Jeg hadde så mye mer energi at jeg ikke følte høydesyke lenger. Det gikk opp for meg at det var noe med teen, jeg følte meg bare så bra»

sier Asprey til Fast Company I en artikkel.​

Asprey merket seg opplevelsen og brukte flere år på å gjenskape og oppgradere drikken, med ingredienser som er tilgjengelig I vesten og med hans yndlingsdrikk, kaffe, som base.

Den resulterende oppskriften gir ikke bare energi, den gir merkbare fysiske forandringer, smaker overaskende godt og har tatt helseverdenen med storm. På få år har Bulletproof Coffee vokst fra å være en godt bevart hemmelighet for entreprenører, ledere, skuespillere, atleter og andre avhengige av bærekraftig høyt energinivå, fokus og ytelse, til å nå stadig flere som vil ha en enkel, smakfull og styrkende måte å starte dagen.​

Så hva består Bulletproof Coffee av?

Kaffe trukket på nymalte Bulletproof Coffee Bønner

Dette er hemmeligheten som sikrer optimal kognitiv boost, uten det velkjente kaffekræsjet eller stive ledd som mange opplever med standard kvalitetskaffe.

Usaltet smør fra gressende kyr

Kua er drøvtygger og med riktig for, produserer hun mye mer næringsrik og balansert melk og smør. Smør har nok fett til å gi langvarig energi, og det sørger for at koffeinet blir tatt opp over tid, for en jevn, langvarig boost.</p>

Upgraded Brain Octane Olje

Brain Octane inneholder den mellomlange fettsyrekjeden C-8 (oktansyre) som lett blir omsatt til energi I kroppen. Dette er oppgraderingen som hjelper kroppen å brenne fett som energi og sørger for at du får energi med en gang du drikker kaffen.

Oppskriften foreslår 1-2 spiseskjeer smør og 1-2 spiseskjeer olje per kopp. Brygg kaffen som du vanligvis gjør og blend så ingrediensene I en blender eller med en stavmikser.

For mange er det uvant å spise fett, hvis dette er deg, begynn rolig og øk på etterhvert. Jo mer fett, jo lenger metter kaffen. Dette er perfekt for deg som ikke har tid til å lage varm frokost, eller synes det er vanskelig å slutte med gamle frokostvaner som brød eller frokostblanding.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *