Bulletproof Kaffe

Bulletproof Kaffe 1

Bulletproof Kaffe

Du er i ferd med å få din kaffeopplevelse grundig oppgradert. Tenk deg en kremet kopp kaffe uten bitterhet, som gir deg timesvis med energi og fokus, tar vekk lysten på usunn mat og setter kroppen din i fettforbrennende modus. Det er ikke bare mulig, det er tusenvis av menneskers daglige opplevelse. Og nå kan det bli din.

Samfunnet er avhengig av kaffe for å fungere, og vi erså avhengige av den oppkvikkende effekten at vi tar til takke med elendig kvalitet og kjipe tilsetninger som sukker og fløte på boks. Når du først skal “hacke” kaffen din, lønner det seg å gjøre det riktig med en gang. Her finner du den nøye utprøvede fremgangsmåten, så du kan sette en ny standard.

LAG DEN PERFEKTE KOPPBULLETPROOF KAFFE

Steg 1

coffee

Brygg en kopp kaffe med Bulletproof kaffebønner. Vi anbefaler aeropress eller presskanne, men du kan bruke den metoden du foretrekker.

Steg 2

spoon

Hell den varme kaffen i en blender.

Tilsett 1-2 spiseskjeer godt smør og 1-2 spiseskjeer Brain Octane Oil

Steg 3

heart

Blend kaffen til den blir kremete med et lag av skum på toppen.

Hell i kopp eller thermos og nyt!

INGREDIENSER

Bulletproof Kaffe 2

Helt rene kaffebønner

Bulletproof kaffebønner testes for et bredt spekter av mykotoksiner og andre giftstoffer som kan skape innflammasjon i kroppen og stå i veien for optimal kognitiv ytelse. De er rett å slett de reneste kaffebønnene som finnes, referansen når det gjelder human performance.

Gi hjernen din høyoktanbrensel.

Brain Octane er et konsentrat av den mest metabolsk aktive fettsyren i kokosolje, kaprilynsyre (C8). Med denne trener du kroppen til å forbrenne fett som energi, for jevn, stabil energi og en sunn kroppssammensetning.

Brain Octane Olje 946ml

kr 549
eller Opprinnelig pris var: kr 549.Nåværende pris er: kr 521,55. / måned
Les mer

Bulletproof Kaffe 3Bulletproof Kaffe 4

Smør er konsentrert gress.

Smør inneholder unike fettsyrer som gir langvarig energi. Det er også fullt av viktige næringsstoffer som lecithin og de fettløselige vitaminene D3, A og K2. Kvaliteten på smøret avgjøres av hvordan kua har hatt det og hvordan den har spist. Kyr er gress-etere og et økologisk smør fra kyr som har spist gress gjør hele forskjellen

Det er også en fordel om smøret har minst mulig salt siden du skal ha det i kaffen. Men råvarekvaliteten er viktigst, derfor anbefaler jeg Røros mild som har lite salt over et konvensjonelt usaltet smør. Om det fortsatt blir for salt, kan du klarne smøret eller lage ghee. Dette er også en mulighet om du er sensitiv til kasein eller laktose.

Oppgrader kaffen med kakao og adaptogene urter

Kanskje du allerede er godt i gang med dette frokostritualet og spør: “Hvordan kan jeg gjøre dette enda bedre?”

Mitt favorittspørsmål

Kaffe er et flott lite brygg, men uansett hvor oppgradert, er det fortsatt allemannseie. Jeg blander inn urter som har enda mer spennende effekter på helse og prestasjon. Disse tre smaker til og med godt når du blander de i kaffen. 

Bulletproof Kaffe 5

Litt bakgrunnshistorie..

Fenomenet Bulletproof Kaffe startet da Silicon Valley-gründeren Dave Asprey reiste til Tibet I 2004 for å virkelig lære seg å meditere. De lange turene I den kalde, tynne fjelluften gjorde datanerden sliten og svimmel, og strabasene virket stadig mer overveldende. Så ble han servert tradisjonell Tibetansk té, som de blander med store mengder fersk-kinnet Yak-smør. Det smakte ikke så godt, men effekten var ulik noe han hadde opplevd.

«Jeg hadde så mye mer energi at jeg ikke følte høydesyke lenger. Det gikk opp for meg at det var noe med teen, jeg følte meg bare så bra»

sier Asprey til Fast Company I en artikkel.​

Asprey merket seg opplevelsen og brukte flere år på å gjenskape og oppgradere drikken, med ingredienser som er tilgjengelig I vesten og med hans yndlingsdrikk, kaffe, som base.

Den resulterende oppskriften gir ikke bare energi, den gir merkbare fysiske forandringer, smaker overaskende godt og har tatt helseverdenen med storm. På få år har Bulletproof Coffee vokst fra å være en godt bevart hemmelighet for entreprenører, ledere, skuespillere, atleter og andre avhengige av bærekraftig høyt energinivå, fokus og ytelse, til å nå stadig flere som vil ha en enkel, smakfull og styrkende måte å starte dagen.

© 2015 Nyta.Bulletproof og Bulletproof Coffee er registrerte varemerker tilhørende Bulletproof Digital LLC.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *