Coaching

Jeg har brukt de siste syv årene på å finne ut hva som gjør oss friske, sterke, fulle av energi og vitalitet. På veien har jeg hjulpet hundrevis av motiverte mennesker.

Om du er overveldet av konflikterende råd og informasjon, velinformert men har vanskelig for å holde deg motivert, eller piner deg selv med mat og vaner som ikke gir deg glede og inspirasjon, får du lite ut av masseproduserte, politisk korrekte strategier og råd.

Vi har alle blindsoner, med min varierte erfaring fra min egen og klienters eksperimentering hjelper jeg deg å identifisere og implementere livsstilsoppgraderingene som gjør størst mulig utslag på hvordan du føler deg, ser ut og fungerer dag til dag og over tid.

Du vil få forståelse for hva som er hva når det gjelder mat, urter, vaner, hvile, trening og tanker. Så kan du lett finne ut hva som funker for deg og bli så velnært og fornøyd at dårlige vaner faller vekk naturlig.

 

Vi starter med en førstegangskonsultasjon over skype, denne varer to timer hvor vi sammen kartlegger dine mål, styrker, svakheter, kost, matvaner, arbeid/hvile/trening/gøy/sove syklus, hva du liker, hvem du er og hvordan du vil ha det.

Derifra lager vi en plan for å optimalisere de områdene du har mest å hente i. 80% av reultatene kommer av 20% av innsatsen, og den første måneden bygger vi vaner som gir deg overskudd til å implementere videre forbedringer.

Ukentlig check-ins sørger for at du gjennomfører og at du aldri stopper opp fordi du lurer på noe.

Hver måned går vi dypere, setter større mål og høyere krav.

Du forplikter deg til denne prosessen i minst tre måneder. Investeringen er betydelig, men det er også resultatene. Du bygger et fundament for livslang helse og ytelse.

  

Send meg en mail  på lasse@nyta så kan vi avtale en skypesamtale for å se om dette kan passe deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *