Oh Man Program Hurtigstart

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Programmet inneholder tre elementer hver måned:

Elixir: Oh Man!

Oh Man blandingen røres ut i passende drikke som varmt vann, te eller kaffe for å lage din egen elixir, guide følger under.

Elixiren fungerer strålende når den blandes i Bulletproof Kaffe. For å komme i gang, abonner på en kaffepakke, du kan velge mellom den Grunnleggende Pakken og den Komplette Bulletproof Oppgraderingen.

 

Snacks: Gojibær

Du spiser en liten håndfull gojibær omtrent hver dag, disse kan spises for seg selv, blandes med nøtter og spekekjøtt for et mettende måltid på farten, eller brukes i matlaging og te.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][vc_column_text]

Tinktur:

Denne sprutes under tungen etter anvisning. Tinkturene som følger i programmet er:[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]Måned 1:

Chaga

Etter gammel tradisjon bruker du en dråpe for hvert år du har levd daglig. Tell det en gang, og ta cirka like mye (for eksempel tre fulle dråpetellere). Ikke tenk for mye.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]Måned 2:

Furupollen

Begynn med tre dråper og øk over tid. Toleransenivået og behovet er individuelt og du kan bruke mere basert på dine mål. Hvis du velger å bruke mer, husk å bestille flere flasker.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]Måned 3:

Hjortehorn (Deer Antler)

Dette er selve kronjuvelen! Begynn med en squirt daglig og øk mengden hvis du driver intensiv trening.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *